Shiha Zikir Teruja Dapat Live IG Dengan Dato Seri Siti Nurhaliza

Satu kenangan manis bagi penyanyi Shiha Zikir, Dimana semalam dikejutkan dengan kehadiran Penyanyi No. 1 Negara di laman sosialnya melalui live Instagram. Dato Seri Siti Nurhaliza yang ketika itu sedang secara langsung di instagramnya telah Mengundang Shiha untuk bersama – sama secara langsung di IG live nya.

Menurut Shiha di dalam instagramnya
“”Dah la bukan senang nak live ig sama2 dengan Kak Iti @ctdk ,sekali salah pilih filter ??‍??Apa2pun thank you so much kak iti,Shiha tak sangka betul kak iti masih ingat Shiha perform kat rumah kak iti dulu walaupun dulu Shiha lagi belemoih dari sekarang.Ya Allah terharu sungguh!!!
.
Kalau nak dengar Shiha berduet dengan Dato @ctdk lagu “Bukan Cinta Biasa” versi delay,silakan fast forward hehehe..Tq so muchhhhh Kak Iti @ctdk ..Luv u dipdip ?””

Apa – apa pun ini adalah kenangan paling manis buat Shiha
Bukan saja dapat berbual, namun siap menyanyi sekali.

Most Popular

AirSial bakal mula operasi, banggakan warga Sialkot

SYARIKAT penerbangan swasta ketiga Pakistan , AirSial yang sebelum ini menangguhkan penerbangan pertama pada Jun 2020 akibat penularan pandemik koronavirus akan mula...

Lelaki nikahi dua wanita serentak – “Seperti dunia Ana yang punya!”

SEORANG lelaki didakwa menikahi dua wanita serentak dalam satu majlis persandingan di bandar Bangkalan, Madura, Indonesia hujung minggu lalu, lapor Kosmo!

Influencer berpakaian wanita mohon maaf, hanya salah faham

"SAYA masih waras dan belum hilang akal untuk berpakaian wanita di dalam program televisyen yang disiarkan secara langsung. "Namun,...

Polis terima tujuh laporan setakat ini, kini guru pula mendakwa dirogol pendakwah selebriti

POLIS mengesahkan menerima satu lagi laporan berkaitan kes rogol melibatkan seorang pendakwah selebriti, menjadikan tujuh laporan polis telah diterima setakat ini.