Aliff Syukri – Saya Sendiri Tidak Tahu Nyawa Saya Sampai Bila.

Selepas sahaja isu kontroversi rumah tangga jutawan kosmetik Doto Seri Aliff Syukri Kamarzaman, Semalam beliau memuat naik turun satu video dilaman sosial Instagram nya, Dengan menyambut harijadi, Di Resort nya di janda baik.

Menurut Aliff Syukri dilaman sosial Instagram nya, Dia berkata ”Di sebabkan Penyakit virus saya tak boleh keluar rumah utk raikan.. utk menyeru nasihat kerajaan.. tpi my para2 @cikbawang_ buat suprise utk sy sempena Hari lahir saya.. Syukur ahamdulillah kepada Allah kerana tahun ini aku genap umurku 33 Tahun dah terasa tua. Dan syukur kerana aku boleh merasai nikmat sehat, bahagia, nikmat bernafas dan masih bernyawa.

Terima kasih kepada semua mak saya, arwah abah saya, nenek saya, anak anak saya, kakitangan saya, stokis saya, mp @as.legacymalaysia stokis dan frencis @dherbsholdingshq saya, peminat saya, heaters sy, pengguna pengguna saya, sesiapa sahaja di dalam muka bumi ini ❤️❤️
.
.
sempena hari lahir saya ingin memohon kemaafan sekiranya saya ada terbuat salah dan daripada hujung rambut saya sehingga hujung kaki saya. Saya sendiri tidak tahu nyawa saya sampai bila dan semoga Allah memberikan saya kekuatan untuk meneruskan kehidupan ini kerana saya yakin kalau saya jatuh tersungkur tidak ada orang yang akan tolong saya melainkan diri saya sendiri untuk bangkit dan kuat kembali untuk masa depan saya. Doakan kebahagian saya di dunia dan di akhirat. AMIN AMIN AMIN YA RAB”.

Itu hujahnya di media sosial rasminya dia Instagram semalam. Walau apa pun kita ucapakan selamat harijadi kepada Dato Seri Aliff Syukri dan kita doa kan yang terbaik buatnya.