Array

Lagu ’POYO’ bukanlah Lagu Khas kepada artis yang minta bantuan Kerajaan

Hari ini terlancar lah satu lagi karya lagu yang bertajuk ‘POYO’ bersama dengan muzik video. Single terbaru ini yang di nyayikan oleh gabungan tiga suara iaitu Danial, Santesh dan Noki K-Clique.

Dalam masa yang sama juga berbagai komen yang di terima di laman youtube rasmi lagu ini, Antara komen-komen yang menjadi perhatian adalah, Lagu ini dikatakan seperti lagu khas kepada semua artis yang kemaruk yang hendak minta bantuan kerajaan. Walau pun isu ini tengah hangat diperkatakan. Namun apa yang boleh dikatakan lagu ini mula diperkatan oleh natizen.

Lagu ciptaan oleh Mr Yin dan lirik lagu ini oleh. Mr Yin dan gabungan Danial dan Noki K-Clique. lagu ini di edarkan di bawah Syarikat Rakaman Datu Entertaiment.

Apabila di tanya pada salah seorang penyanyi di dalam lagu ini Danial. Dia berkata Dari awal lagi lirik lagu ini tak ada kena megena dengan isu mana – mana pihak pun. Dia dan rakan – rakan nya berharap agar lagu Poyo ini dapat diterima ramai.

Most Popular

Polis terima tujuh laporan setakat ini, kini guru pula mendakwa dirogol pendakwah selebriti

POLIS mengesahkan menerima satu lagi laporan berkaitan kes rogol melibatkan seorang pendakwah selebriti, menjadikan tujuh laporan polis telah diterima setakat ini.

Alhamdulillah… Siti Nurhaliza umum hamil anak kedua

SPEKULASI tentang dirinya yang dikatakan berbadan dan akhirnya terjawab apabila penyanyi nombor satu Malaysia iaitu Datuk Seri Siti Nurhaliza mengesahkan dia kini...

Doktor didakwa ‘copek’ organ mangsa kemalangan maut, jual dalam pasaran gelap

ENAM orang individu dilaporkan telah dipenjara di China selepas didapati ‘memburu’ keluarga mangsa kemalangan dan menipu mereka untuk mendermakan organ ahli keluarga...

“Tenang is good” – Janda hadir perkahwinan baharu ‘ex-shuben’ selepas sebulan diceraikan

SEORANG wanita di Indonesia hadir pada majlis perkahwinan bekas suaminya kerana ingin membuktikan bahawa dia tidak terkesan dengan pernikahan tersebut, lapor Kosmo!