‘Sebelum Nak Sial-Sialkan Orang, Kau Fikir Dulu..’ – Nina Iskandar Meradang Diserang Netizen Biadap

Nina Iskandar Meradang dengan sikap biadap Netizen

Laman sosial menjadi medium untuk peminat lebih mendekati artis pujaan mereka. Namun tidak kurang juga menyalahgunakan saluran itu untuk tujuan negatif. Pelakon Nina Iskanda mendedahkan inbox DM Instagramnya yang ‘diserang’ peminat ‘psiko’.

Marah kena block

Antara Direct Message yang di terima Nina Iskandar

Individu berkenaan dengan menghantar komen berbaur makian kepada Nina kerana telah menyekatnya di laman sosial tersebut. Tambah wanita itu lagi, dia telah disekat kerana telah meninggalkan sesuatu komen. Dia juga meluahkan penyesalan mengikuti akaun Instagram aktres yang turut sedang sarat mengandung berkenaan.

Berbaur ugutan

Nina Iskandar bersama suaminya

 

Sambungan Direct Message netizen yang biadap

Tak bertolak-ansur dengan negativiti

Nina Iskandar

Status IG Story Nina Iskandar

Nina menerusi Instagram storynya memberi respon berhubung DM wanita terbabit yang disifatkannya bukanlah seorang peminat seperti didakwa. Ujarnya lagi, dia tidak akan menyekat pengikut sesuka hati tanpa sebab yang jelas melainkan telah mencetuskan negativiti.

Pelakon itu juga mengingatkan individu berkenaan untuk menjaga adab apabila melayari Instagramnya. Nina juga tidak gentar dengan ugutan pengguna Instagram itu kerana percaya kepada undang-undang negara yang melindungi rakyatnya.

Sumber: Nina Iskandar