Kumpulan Floor 88 cari Vokalis Kedua.?

Baru-baru ini heboh dikatakan yang Ayie vokalis dari kumpulan Floor 88 itu rebah ketika sedang membuat persembahan di Sri Menanti, Kuala Pilah. Mana taknya, Orang ramai terkejut bile tengok klip video yang viral tu. Dia rebah dan pengsan terus tanpa ada signal.

Selepas Ayie mendapat rawatan, kumpulan Floor 88 ni terpaka berhadapan dengan satu lagi masalah. Alamak masalah ape lagi ni gais!? Ayie disahkan mengalami masalah pita suaranya oleh doktor dan dinasihatkan untuk berehat buat seketika.

Menerusi laman social Floor 88 di instagram, mereka sedang mencari seorang vokalis untuk nyanyi bersama-sama Ayie di atas pentas sehingga kesihatannya pulih. Kriteria yang dicari juga diorang dah senaraikan. Apa tunggu lagi gais. Jom la hantar rakaman suara kat diorang! Hehe.

Sumber: OhBulan

Most Popular

Bapa ingatkan Da’i Syed jangan perguna agama

SELEPAS nama anaknya viral dalam media sosial semalam kerana terlibat dengan dakwaan serius merogol seorang wanita, bapa kepada pendakwah muda Da’i Syed...

Nenek berumur 100 tahun mati terkejut ketika cuba diperkosa jiran

SEORANG lelaki di India dijatuhi hukuman penjara seumur hidup kerana mengakibatkan kematian seorang wanita berusia 100 tahun ketika dia cuba merogol mangsa,...

Buat kerja tak ‘clean’, langgar ‘roadblock’ tapi tercicir nombor pendaftaran. Akhirnya kena tangkap dalam ladang kelapa sawit

TINDAKAN seorang individu lelaki tempatan melanggar sekatan jalan raya di laluan keluar tol Damansara akhirnya berjaya dikesan apabila nombor pendaftaran kenderaannya tercicir...

Tiga peluru tembus badan anggota PGA – KPN

ANGGOTA Pasukan Gerakan Am yang mengalami kecederaan parah susulan insiden berbalas tembakan di sempadan dilapor stabil. Menurut Ketua Polis...