Harris Baba And The Unique Kumpulan Pertama Tersingkir di Dansa Dan Sing

Harris Baba And the Unique tersingkir malam tadi di konsert minggu  ke – 2 di rancangan Dansa Dan Sing terbitan Astro Ria,  manakala yang mendapat markah tiga  paling terbawah  selain Harris Baba And The Unique, Arja And The Pirates dan Atilia Haron & Yasmin Hani And The Lola.

Apabila di tanya pada Harris Baba bagaimana perasaan nya tersingkir di minggu ke – 2 ini, Jawabnya. Jika di beri peluang awal dari masa untuk saya sertai rancangan ini, Mungkin saya akan membuat persiapan lebih bagus lagi dan akan buat yang terbaik, namun apa pun mungkin saya akan ambil pegalaman ini untuk menjadi lebih baik untuk masa yang akan hadapan.

Bagi anda yang belum menonton rancangan baru terbitan Astro ini anda boleh saksi kan Setiap Ahad Jam 8.00malam di Saluran Astro Ria Dan Ria HD.

Most Popular

Lelaki nikahi dua wanita serentak – “Seperti dunia Ana yang punya!”

SEORANG lelaki didakwa menikahi dua wanita serentak dalam satu majlis persandingan di bandar Bangkalan, Madura, Indonesia hujung minggu lalu, lapor Kosmo!

Influencer berpakaian wanita mohon maaf, hanya salah faham

"SAYA masih waras dan belum hilang akal untuk berpakaian wanita di dalam program televisyen yang disiarkan secara langsung. "Namun,...

Polis terima tujuh laporan setakat ini, kini guru pula mendakwa dirogol pendakwah selebriti

POLIS mengesahkan menerima satu lagi laporan berkaitan kes rogol melibatkan seorang pendakwah selebriti, menjadikan tujuh laporan polis telah diterima setakat ini.

Alhamdulillah… Siti Nurhaliza umum hamil anak kedua

SPEKULASI tentang dirinya yang dikatakan berbadan dan akhirnya terjawab apabila penyanyi nombor satu Malaysia iaitu Datuk Seri Siti Nurhaliza mengesahkan dia kini...