Haney D’Jiwa Tampilkan Ashraf Muslim

Kekayaan sumber asli di muka bumi menawarkan 1,001 khasiat buat manusia dan bertitik tolak pada faktor itu, Haney D’Jiwa dicipta.

Haney D’Jiwa yang diilham rasa oleh pengasasnya, Dato’ Zaiton Muhd Jiwa dan Ashraf Muslim adalah produk suplemen kesihata dan kecantikan alternatif kepada masyarakat yang berhadapan dengan kesulitan dari aspek kesihatan mereka.

Penghasilan Haney D’Jiwa dibuat mengikut piawaian yang ditetapkan oleh pihak berwajib.
Adunan enam khasiat terbaik, Haney D’Jiwa tentu sekali boleh menjadi pilihan terbaik buat seluruh masyarakat.

Kombinasi enam zat semula jadi iaitu saffron, habbatus sauda, madu, lemon, halia dan boswella serrata menawarkan anda khasiat yang amat luar biasa.

Saffron misalnya membantu proses penghadaman selain menguatkan ingatan, melancar aliran darah dalam tubuh manusia serta mengurangkan risiko serangan jantung, tekanan darah dan kolestrol.

Habbatus sauda pula membantu mengelakkan risiko kanser, masalah sembelit dan penghadaman, baik untuk jantung serta mengurangkan tekanan dan menstabilkan tekanan darah.

Madu yang sangat popular dalam kalangan masyarakat tentu sekali boleh menjadi sumber antioksidan, mengatasi batuk, meningkatkan energi tubuh dan lain-lain khasiat.

Bagi para penggemar lemon tentu sekali sedia maklum kelebihan yang ada pada buah ini ialah menstabilkan pH, melegakan sistem pencernaan, memperbaiki sistem pernafasan dan banyak khasiat lain yang ada di dalamnya.

Khasiat halia pula tidak perlu diberi penerangan panjang lebar kerana ia mampu mengawal aliran darah yang normal, meningkatkan kadar penyerapan, mengelakkan demam dan selsema serta lain-lain.

Sementara boswella serrata membantu meningkatkan bekalan darah ke sendi, membantu mencegah kerosakan tulang rawan dan sendi serta keupayaan menangani masalah kanser.
Gabungan enam zat semula jadi menjadi formula utama Haney D’Jiwa dalam usaha untuk meneroka pasaran di dalam negara.

Dijual pada harga RM69, supplemen kesihatan ini amat sesuai untuk dijadikan pilihan keluarga kerana ramuannya adalah berteraskan khasiat alam.

Akan memasuki pasaran tidak berapa lama lagi, anda yang berminat untuk membelinya boleh mendapatakannya melalui ejen jualan kami atau mendapatkannya secara online dengan melayari laman web www.haneydjiwa.com.

Segala perincian dan pengenalan produk kesihatan dan kecantikan ini juga boleh dilihat di akaun Instagram rasmi haneydjiwa.

Kami yakin Haney D’Jiwa boleh menjadi produk alternatif kepada anda yang mungkin sedang tercari-cari apakah formula yang ditawarkan di pasaran.

Most Popular

Bapa ingatkan Da’i Syed jangan perguna agama

SELEPAS nama anaknya viral dalam media sosial semalam kerana terlibat dengan dakwaan serius merogol seorang wanita, bapa kepada pendakwah muda Da’i Syed...

Nenek berumur 100 tahun mati terkejut ketika cuba diperkosa jiran

SEORANG lelaki di India dijatuhi hukuman penjara seumur hidup kerana mengakibatkan kematian seorang wanita berusia 100 tahun ketika dia cuba merogol mangsa,...

Buat kerja tak ‘clean’, langgar ‘roadblock’ tapi tercicir nombor pendaftaran. Akhirnya kena tangkap dalam ladang kelapa sawit

TINDAKAN seorang individu lelaki tempatan melanggar sekatan jalan raya di laluan keluar tol Damansara akhirnya berjaya dikesan apabila nombor pendaftaran kenderaannya tercicir...

Tiga peluru tembus badan anggota PGA – KPN

ANGGOTA Pasukan Gerakan Am yang mengalami kecederaan parah susulan insiden berbalas tembakan di sempadan dilapor stabil. Menurut Ketua Polis...