“Alhamdulillah.. banyak berubah…”- Peminat suka penampilan Elfira Loy lepas kahwin

 

Sudah menjadi kebiasaan, selebriti sentiasa diikuti peminatnya dan itu jugalah yang berlaku buat pelakon, Elfira Loy dimana dia juga telah memiliki ramai followers dilaman Instagram gara-gara ramai yang suka melihat perkembangannya.

Malahan, dia juga diantara selebriti wanita paling popular menerusi laman Instagram dengan memiliki followers yang sudah mencecah angka 4.7 juta.

Cukup dikenali sejak kecil wajahnya sudah mewarnai kaca televisyen dengan pelbagai drama. Biarpun begitu, dia juga semakin popular sejak berumah tangga dengan jejaka pilihannya, Faris Anuar.

Malah, selebriti ini dan pasangan juga semakin bahagia dengan kehadiran cahaya mata sulungnya, Muhammad Rayyan Khalaf.

Bukan itu saja yang menjadi perhatian peminatnya malah penampilan Elfira Loy sejak berkahwin juga mencuri tumpuan pengikut dan peminat.

Menerusi posting terbarunya yang mengenakan penampilan tudung kelihatan sopan dan cantik digayakan oleh selebriti ini membuatkan peminat suka.

Penampilan , , peminat suka

Malahan, peminat turut bersyukur dan tumpang gembira melihat selebriti ini yang mana bagi peminat, Elfira Loy dilihat semakin berubah selepas berkahwin.

Ternyata, posting Elfira mengenakan tudung bercorak itu juga mendapat pelbagai pujian dan rata-rata akui dia kelihatan cantik sekaligus membuatkan mereka juga suka dengan gaya sopannya kini.

“Sukanya tengok El macam ni”

penampilan pelakon Elfira Loy

penampilan pelakon Elfira Loy

penampilan pelakon Elfira Loy

“Alhamdulillah suka tengok El lepas kawen…”

Screenshot_501

Screenshot_497

penampilan pelakon Elfira Loy

 

Sumber – instagram