Lembut – lembut Tak Semestinya Pondan. Bob Yusof

Penyanyi Bob Yusof yang di perkatakan umum apabila belia telah berjaya membawa lagu Anta Permana dengan baiknya pada separuh akhir Muzik – muzik ke – 34 minggu lalu, Namun lagu ciptaan dan lirik oleh Hael Husaini, Ezra Kong
Dan nyayian asal oleh Dato Seri Siti Nurhaliza yang layak ke pentas Akhir AJL 34,

Apabila di tanya kepada Bob, sekiranya di peringkat akhir di AJL 34 nanti bukan dia yang akan menyanyikan lagu tersebut apakah perasaan serta komennya. Saya hanya berserah pada rezeki dan komposer lagu itu kalau bukan saya yang nyayikan bagi saya, Sayà ok aja jawabnya kepadà The Nres Malaysia ďi seri pentas malam tadi.

Berkenaan isu pakaian Bob di pentas separuh akhir Muzik – muzik ke 34, Minggu lalu yang menjadi bualan netizen di media sosial dan ada yang menganggapnya seperti tidak sesuai dengannya. Dan berpakaian seperti baju perempuan, Dalam masa yang sama jugak ada pihak yang mengatakan beliau bersikap pondan di atas pentas dengan gaya lemah lembutnya sewaktu membuat persembahan minggu lalu di pentas separuh akhir muzik – muzik ke 34, bila di tanya kan isu ini kepada nya, Bob menjawab, bagi saya terpulang lah kepada individu yang mengkritik kerana mereka berhak berkata apa saja, Berkenaan isu pakaian saya, Bagi saya ini ada satu style kimono yang diberikan oleh stylist saya dimana rekaan baju seperti ini pernah dipakai oleh semua artis lelaki sebelum ini. Bagi saya terpulanglah pada individu untuk berkata apa tentang baju yang saya pakai itu. Tambahnya lagi.

Tentang isu memondan pulak, bagi saya. Saya cukup lali dengan isu ini, kata Bob lagi, Lembut – lembut tak semestinya pondan ya, sewaktu saya membuat persembahan separuh akhir muzik – muzik ke – 34, ketika menyanyikan lagu Anta Permanta tempoh hari namun menghayati lagu itu dengan cara yang seharus nya. namun bagi saya setiap kritikan itu saya ambik dengan positif dan saya tidak ambil hati pun. Cuma pesan saya kepada netizen diluar sana kalau anda ingin menulis apa – apa sekali pun biarlah berpada – pada, itu jawapan Bob bila ditanyakan tentang isu ini kepada Thenews Malaysia.