Wann Dan Noorshila Amin Tak ke Peringkat Akhir Gegar Vaganza 6

    Malam separuh akhir di rancangan Gegar Vaganza dimana hanya Enam bintang Saja yang ke peringkat akhir. Namun bagi Wann Dan Noorshila Amin harus terhenti di peringkat separuh akhir,

    Namun taniah diucapkan kepada Hady Mirza, Naqiu Boboy, Jatt Ali, Nurfatimah, One Nation Emcees dan Sham Visa. Yang akan berentap untuk keperingkat akhir dan merebut gelaran juara Gager Vaganza musin ke – 6.

    Pada peringkat akhir juga Bintang – bintang GV6 akan membuat persembahan solo dan Battle bersama rakan bintang yang lain. Jangan lupa untuk saksikan peringkat akhir Gegar Vaganza Akhir Pada 22hb December ini pada jam 9.00 malam di saluran Astro Ria dan Ria HD.

    Apabila di tanya kepada Wann dan juga Noorshila Amin bagai mana perassan mereka yang tidak dapat meneruskan langkah ke peringkat àkhir, Bagi Wann ini adat pertandingan ada menang ada kalah tapi bagi saya, Saya dah buat yang terbaik namun mungkin bukan rezeki saya untuk ke peringkat akhir, dan saya juga akan meneruskan kerjaya

    seni suara ini sampai bila – bila, Bagi Noorshila Amin pula dia mendoàkan kepada bintang – bintang yang masih berada di Pentas Gegar Vaganza 6. Buat yang terbaik untuk peringkat akhir nanti.