Kami Juara MLM2019 Puteh

Malam tadi menyaksikan peringkat akhir bagi rancangan yang menjadi ikutan rakyat Malaysia yaitu, Maharaja Lawak Mega 2019.

Selama 11 minggu Para perserta bersaing untuk ke peringkat akhir, Namun hanya satu juara yang di nobatkan pada malam tadi.


Lima kumpulan yang berjaya ke peringkat akhir malam tadi, Dalam kelima kumpulan ini, Kumpulan Puteh telah dinobatkan sebagai Juara MLM2019 manakala Naib Juara dimiliki oleh kumpulan Zero, Tempat Ketiga kumpulan Bocey dan tempat keempat Kumpulan Jborn, Tempat kelima Kumpulan Rare.

Juara MLM2019 membawa pulang hadiah wang tunai sebanyak RM500,000.00 berserta trofi.

Apabila di tanya kepada Juara Kumpulan Puteh, mereka merasakan kejayaan ini berkat usaha kerja berpasukan antara kami bertiga Ali, Mamak Dan Man.

Namun mereka juga turut berterima kasih kepada para juri serta peminat yang tidak henti-henti untuk menyokong kami sepanjang rancangan ini diadakan.

Most Popular

Warga emas maut ditetak dalam insiden samun

SEORANG lelaki warga emas maut di kediamannya selepas terlibat insiden samun bersenjata selepas ditetak manakala isterinya turut dilaporkan cedera di Jalan Mambu, Bukit...

Binatang! Lelaki guna umpan gula-gula sebelum rogol budak lapan tahun

SEORANG lelaki disyaki merogol seorang kanak-kanak perempuan berusia lapan tahun selepas mengumpan mangsa dengan gula-gula, berhampiran Jalan Tuaran Bypass, Kota Kinabalu, Sabah...

Polis Indonesia dikecam kerana tempatkan pondan instafamous di penjara lelaki

KUMPULAN hak asasi di Indonesia menyelar tindakan polis menempatkan seorang transgender wanita di dalam sebuah penjara lelaki, lapor Harian Metro.

Netizen terpesona kejelitaan nenek umur 53 tahun persis gadis remaja – “Ini manusia atau pontianak?”

SEORANG wanita berusia 53 tahun menjadi tumpuan netizen di Indonesia kerana memiliki wajah awet muda persis anak gadis berumur belasan tahun, lapor...