Array

“LGBT boleh pergi mampus” Lagu Bunkface dapat reaksi berbeza netizen

Ketika negara dilanda dengan pelbagai masalah termasuk politik dan sosial, ternyata kumpulan muzik ini tidak menunggu lama untuk muncul dengan lagu terbaharu yang agak kontroversi.

Dianggotai Sam, Youk dan Paan, Bunkface kini muncul dengan single terbaharu mereka berjudul ‘Akhir Zaman’.

Menghayati lirik dalam lagu mereka ini ternyata tiga anak muda yang sudah bertapak dalam industri sejak 2006 ini cukup berani mempersoalkan pelbagai perkara termasuk suara rakyat dan LGBT.

Tentunya keberanian ini mendapat reaksi berbeza netizen. Walaupun ada yang menyokong namun golongan penyokong LGBT nampaknya tidak berpuas hati.

Sementara itu sehingga kini Bunkface masih belum mengeluarkan apa-apa kenyataan mengenai reaksi netizen terhadap lagu ini.

Most Popular

Polis terima tujuh laporan setakat ini, kini guru pula mendakwa dirogol pendakwah selebriti

POLIS mengesahkan menerima satu lagi laporan berkaitan kes rogol melibatkan seorang pendakwah selebriti, menjadikan tujuh laporan polis telah diterima setakat ini.

Alhamdulillah… Siti Nurhaliza umum hamil anak kedua

SPEKULASI tentang dirinya yang dikatakan berbadan dan akhirnya terjawab apabila penyanyi nombor satu Malaysia iaitu Datuk Seri Siti Nurhaliza mengesahkan dia kini...

Doktor didakwa ‘copek’ organ mangsa kemalangan maut, jual dalam pasaran gelap

ENAM orang individu dilaporkan telah dipenjara di China selepas didapati ‘memburu’ keluarga mangsa kemalangan dan menipu mereka untuk mendermakan organ ahli keluarga...

“Tenang is good” – Janda hadir perkahwinan baharu ‘ex-shuben’ selepas sebulan diceraikan

SEORANG wanita di Indonesia hadir pada majlis perkahwinan bekas suaminya kerana ingin membuktikan bahawa dia tidak terkesan dengan pernikahan tersebut, lapor Kosmo!