Disebabkan Ingin Mengambil Gambar Bersama Anjing, Gadis Ini Dibaham Sehingga Dapat 40 Jahitan!

Aduh, memang mengerikan betul bila mimin tengok kejadian macam ni! Kesian budak perempuan tu weh kena baham dengan haiwan peliharaan dia sendiri. Cuba korang tengok gambar dekat bawah ni.

Teruk kan? Budak perempuan yang dikenali sebagai @LaruSanson atau Lara di Twitter mendapat 40 jahitan di bahagian muka disebabkan anjingnya membaham ketika mengambil gambar.  tak tahulah anjing tu sebenarnya nak tunjuk sayang atau marah dengan tuan dia.

Agak-agak lepas kejadian tu apa jadi ya dekat anjing tu? Teruk juga muka budak perempuan tu, tak pasal-pasal dah ada parut dekat muka. Kalau korang nak tahu tweet tu telah mendapat 75.2k retweets dan 355k likes tau di Twitter.

Sumber: @LaruSanson

 

Most Popular

Bapa ingatkan Da’i Syed jangan perguna agama

SELEPAS nama anaknya viral dalam media sosial semalam kerana terlibat dengan dakwaan serius merogol seorang wanita, bapa kepada pendakwah muda Da’i Syed...

Nenek berumur 100 tahun mati terkejut ketika cuba diperkosa jiran

SEORANG lelaki di India dijatuhi hukuman penjara seumur hidup kerana mengakibatkan kematian seorang wanita berusia 100 tahun ketika dia cuba merogol mangsa,...

Buat kerja tak ‘clean’, langgar ‘roadblock’ tapi tercicir nombor pendaftaran. Akhirnya kena tangkap dalam ladang kelapa sawit

TINDAKAN seorang individu lelaki tempatan melanggar sekatan jalan raya di laluan keluar tol Damansara akhirnya berjaya dikesan apabila nombor pendaftaran kenderaannya tercicir...

Tiga peluru tembus badan anggota PGA – KPN

ANGGOTA Pasukan Gerakan Am yang mengalami kecederaan parah susulan insiden berbalas tembakan di sempadan dilapor stabil. Menurut Ketua Polis...