Utama Semua pengarang Mesej oleh DNA TheNews

DNA TheNews

86 JAWATAN 0 KOMEN

Pelik tapi benar… Harus meniduri makcik pengantin wanita, dah terbukti power baru boleh berkahwin

MEMANG pelik tetapi benar. Bagi masyarakat di Uganda, Afrika, ibu saudara memiliki pengaruh yang besar terhadap anak saudaranya terutamanya wanita. Menjadi resam budaya di negara itu, ibu saudara bertanggungjawab...

Memang lawak! Pencuri dicekup selepas cuba jual motor kepada owner asal

TAK tahulah sama ada mahu menangis ataupun ketawa mengenangkan nasib malang seorang pencuri apabila tidak menyedari motosikal yang dicurinya itu sebenarnya cuba dijual kembali kepada pemilik asal. Tindakan lelaki...

Jejak kasih… Hanya pakai Google Maps, mangsa culik kini kembali ke pangkuan keluarga selepas...

SIAPA sangka hanya dengan menggunakan aplikasi Google Maps, seorang remaja lelaki yang pernah diculik semasa dia berumur lima tahun akhirnya disatukan semula dengan keluarga selepas lebih satu dekad, menurut laporan Daily Mail.

Gadis cantik tergamam video bersin ditonton lebih 10 juta kali seminggu

JANGAN tak percaya, tapi seorang pelajar perempuan di Indonesia terkejut besar selepas mendapati klip video bersin yang dimuat naik secara tidak sengaja tiba-tiba viral dan kini telah ditonton lebih 10 juta kali,...

Pemandu wanita viral dipenjara, tunang turut didenda kerana bagi pinjam Myvi

PEMANDU wanita Perodua Myvi viral yang menyebabkan kematian seorang anggota tentera dalam kemalangan Sabtu lepas, dijatuhkan hukuman penjara enam tahun dan didenda RM8,000 oleh Mahkamah Majistret, di Johor Bahru, Johor hari ini...

Patutlah Datuk Seri boleh lompat pagar SPRM, ada bodyguard tolong rupanya

MISTERI tanda tanya netizen berhubung kehilangan suspek utama bergelar Datuk Seri yang disiasat berhubung kes pengubahan wang haram Macau Scam sebaik dibebaskan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Isnin lepas akhirnya terjawab.

Kau dah kenapa? Lelaki kantoi skodeng jiran buat seks gara-gara dron jatuh terhempas ke...

MACAM-MACAM ragam manusia. Cubaan seorang lelaki menerbangkan dron untuk merakam video hubungan intim penduduk di kawasan perumahannya membawa padah apabila dron itu terhempas ke bumi sebelum ditahan polis baru-baru ini.

Jijiknya! ‘Direject’ ajak couple, lelaki gila seks dijel letak air mani berulang kali dalam...

BUKAN sekali dua, tetapi berulang kali. Akibat tindakan gila dan tak masuk akal memasukkan air mani ke dalam makanan, air dan barang milik rakan sekerja wanita, seorang lelaki gila seks akhirnya dijatuhi...

“Yang single tu dah boleh nangis kat bucu katil” – Beruang bahagia dirangkul model...

BERUNTUNGNYA jadi seekor beruang jantan bernama Stepan di Rusia. Selain pandai pose di depan lensa kamera, Stepan juga dilihat cukup bahagia dirangkul erat model jelita dari seluruh dunia. Siapa...

Wanita selit dadah dalam coli dicekup pihak berkuasa

DAH tak ada tempat lain ke nak sorokkan dadah? Seorang wanita ditahan kerana cuba menyeludup dadah jenis methamphetamine yang disorok di dalam coli yang sedang dipakainya di Lapangan Terbang Hang Nadim Airport...
Malaysia
heavy intensity rain
24 ° C
24 °
24 °
88 %
1.5kmh
40 %
Thu
27 °
Fri
31 °
Sat
31 °
Sun
27 °
Mon
30 °

#LATEST